Наскоро научихте, че фенове на Матю Пери настояват да бъде

...
Наскоро научихте, че фенове на Матю Пери настояват да бъде
Коментари Харесай

Епизодът от Приятели, който не вижда бял свят, заради Матю Пери

Наскоро научихте, че почитатели на Матю Пери упорстват да бъде изтрита сцена от епизод на " Приятели ", след имитация на героинята на Кортни Кокс - Моника Гелър, която споделя: " Тази фотография би трябвало да споделя, че Гелър и Бинг ще се женят. А не, че локална жена избавя давещ се простак. "
 Матю Пери и основаването на фондация на негово име за битка със зависимости
Наследството на Матю Пери

С какво би трябвало да бъде запомнен артистът

Причината почитатели на " Приятели " да желаят сцената да бъде изтрита е, поради гибелта на Матю Пери, посочена като удавяне. Към момента създаделите на сериала не са коментирали настояванията на хората в обществените мрежи и не е ясно дали въпросната сцена ще бъде отстранена.

Междувременно сътрудник на Матю Пери разкрива, че артистът е изрязал " епизод с невярност " от " Приятели ". Звездата от хитовия сериал, който изигра Чандлър Бинг, е трябвало да бъде забъркан в скандал с екранната си брачна половинка Моника Гелър, което води до невярност от негова страна.
 Снимка 467889

Матю Пери обаче взема решение да приказва със сценаристите, тъй като счита, че " почитателите в никакъв случай не биха дали прошка на Чандлър ", в случай че сцената е излъчена. Актрисата Лиза Кеш, която взе участие като статист в сериала разкрива, че по сюжет Чандлър е трябвало да изневери на Моника по време на пътешестване до Лас Вегас в епизод от 1999 година, озаглавен TheOneinVegas: Part 1.
анкета
Кой ще остане обичаният ви воин от " Приятели "?
Чандлър Рос Моника Рейчъл Джоуи Фийби Не знам защо става въпрос
Чандлър

Рос

Моника

Рейчъл

Джоуи

Фийби

Не знам защо става въпрос

Лиза е наета да играе човек от личния състав на хотела, която носи румсървиз в стаята на Чандлър, откакто той има огромен скандал с Моника. Говорейки пред TMZ, тя изяснява: " Сцената беше такава, че Чандлър и Моника се карат във Вегас за това, че Моника обядва с бившото си гадже Ричард и съгласно сюжета Чандлър отива в хотелската стая и поръчва румсървиз, като аз съм в ролята на дамата от личния състав, която му носи поръчката. Разприказваме се, смеем се, започваме да се натискаме и Чандлър изневерява на Моника с моя персонаж. "
 Снимка 452976

Лиза добавя, че в последна сметка не се е чувствал удобно със сюжета, по тази причина отива при сценаристите и желае той да бъде изменен. " Бяхме го репетирали... и ден преди да го заснемем пред аудитория онлайн, ми споделиха, че Пери е отишъл при сценаристите и е споделил, че почитателите в никакъв случай няма да простят на Чандлър, в случай че изневери на Моника. Вероятно беше прав. Това евентуално щеше да промени хода на шоуто. "

Сцената от " Приятели ", която хората желаят да бъде изтрита след гибелта на Матю Пери

Загубата се претърпява тежко

Така сцените с невярност са отстранени от сюжета и ролята на Лиза е изрязана. Въпреки това й е даден късмет да се появи в сериала като стюардеса по време на полет с Рос и Рейчъл, изиграни от Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън. Лиза Кеш не пропуща да похвали Матю Пери, че я е предиздвикал да се усеща комфортно на снимачната площадка и упорства, че сценаристите са взели вярното решение, като са премахнали сцената с изневярата на Чандлър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР