Наскоро научихме, че на Боно му предстои да разкаже живота

...
Наскоро научихме, че на Боно му предстои да разкаже живота
Коментари Харесай

Полубратът на Боно, за когото никой не знаеше

Наскоро научихме, че на Боно му следва да опише живота си в книга. Мемоарната му Surrender: 40 Songs, One Story ще излезе най-вероятно през ноември още тази година. И има причина почитателите да тръпнат в очакване за този миг, тъй като в нея Боно ще показа за строго защитаваната фамилна загадка, за която признава за първи път.

В изявление за радио предаване на BBC Radio 4 фронтменът на английската група U2 направи разкритието, че има полубрат.

В фамилията защитаваната от татко му загадка е излязла нескрито малко преди да почине през 2001 година Боно я научава към година по-рано.

" Имам различен брат, който обичам и боготворя, за който не знаех, че имам ", споделя той.

И изяснява, че татко му Боб е прекосявал през тежки моменти след гибелта на брачната половинка си, Айрис Хюсън през 1974 година

Звучи като че ли Боно изяснява дейностите на татко си с това, че " главата му е била другаде, тъй като сърцето му е било другаде ".

" Можех да кажа, че татко ми има доста съществено другарство с тази прелестна жена, която е част от фамилията. И са имали дете. И всичко това е било защитавано в загадка. "

Музикантът признава още, че никой, нито даже майка му Айрис, нито по-големият му брат Норман, са знаели за съществуването на извънбрачното дете.

Но Боно е съумял да беседва с татко си, откакто научава тайната. Попитал го е дали е обичал майка му, при което е получил позитивен отговор. Но е последвал разумният въпрос: " Как е могло да се случи това? "

По думите на Боно татко му не се е извинявал, а просто е обяснявал по какъв начин се е опитвал да направи " вярното нещо ".

И макар че музикантът е " в мир с това ", явно е, че връзките с татко му са били проблематични. Не го крие, а даже още повече - ще ги разяснява по-подробно в идната си книга, написа People.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР