Наскоро научихме, че интерактивното хорър забавление Until Dawn ще бъде

...
Наскоро научихме, че интерактивното хорър забавление Until Dawn ще бъде
Коментари Харесай

Слух: Until Dawn излиза и за Windows

Наскоро научихме, че интерактивното хорър развлечение Until Dawn ще бъде осъществено и на огромен екран. Проектът звучи още по-интересно с обстоятелството, че негов режисьор ще е Гари Даубермън, прочут с работата си по The Nun и Annabelle Creations. Но това не е единствената вест, обвързвана с играта на Supermassive Games през тази седмица.

По информация на известния гейм инсайдър billbil-kun, Until Dawn ще излезе за лични компютри и PS5. Според него новината за това ще бъде обявена в границите на идващите две седмици. Вероятно е това да се случи по време на идващото издание на State of Play. Събитието показва заглавия за PlayStation, които ще излязат в близко или далечно бъдеще. Според друга негова информация, по време на State of Play ще забележим и нов филмов откъс към Death Stranding 2.

Until Dawn е игра на английското студио Supermassive Games. Тя излезе за PlayStation 4 през 2015. Играта се одобри чудесно, както от геймърите, по този начин и от медиите, а триумфът ѝ разреши на студиото да разгърне мащаба си. В идващите години те стартираха работа по The Dark Pictures Anthology, сбирка от хорър игри, употребяващи известни тематики от филмите на ужасите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР