Наскоро, напук на признанията на Емилия навръх св. Валентин, се

...
Наскоро, напук на признанията на Емилия навръх св. Валентин, се
Коментари Харесай

Емилия искрено и лично за децата си и връзката с Башур! Бременна ли е певицата?

Наскоро, на инат на признанията на Емилия точно на св. Валентин, се появи интформацията, че със брачна половинка си Жорж Башур поставят завършек на фамилните си връзки. Разбира се, това се оказа безспорна нечиста сделка, нямаща нищо общо с действителността.

Виж още: Емилия просълзи почитателите си с думи към обичания мъж! Ето я персоналната изповед на певицата

Певицата е по-щастлива отвсякога с обичания мъж до себе си и връзката им става все по-силна. В фамилията им царува обич и разбирателно и децата им от предходните връзки се схващат повече от ужасно. Башур има щерка, а Емилия - наследник и щерка от връзката си с Коко Динев.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова отново ще е младоженка, ще има ли второ дете?

" Тя (бел. ред. - дъщерята на Башур! и Иван имат две години разлика и връзката сред тях стана изключително мощна. Даже от време на време той я ревнува от приятелките й. Вече приказваме и за първите трепети и влюбвания. Това е обикновено тя харесва момчета, той харесва девойки, бих се тормозила, в случай че е противоположното. Това са естествените неща от живота ", разяснява тя пред " Открит микрофон ". 

Виж още: Дъщерята на Лияна скандализира Instagram! Вижте какви ги прави 17-годишната Дениз!

Емилия съобщи още, че поддържа положителни връзки с бащата на децата си и той ги вижда всякога, когато пожелае. " Имаме естествени връзки ", споделя певицата. 

Виж още: Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Певицата разяснява и нещастието, която ги сполетя преди две години, когато в злополука почина огромния наследник на Башур. " Болката за всички ни е огромна, само че най-голяма си остава тя за татко му и за майка му, за които е най-трудно. Той беше едно прелестно дете ", разяснява Емилия.

Виж още: Куп звезди на първия рожден ден на Никола, синът на Мона Гочева

А бременна ли е Емилия? Отговорът е не. Засега. Преди време обаче имала здравословни аргументи, поради които качила малко килограми и по тази причина се появили слуховете. Но пък тя се харесва с новите килограми и няма желание да ги смъква. Що се отнася до бременността, Емилия изрично съобщи, че когато се случи, ще разгласи преди да си е проличало.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР