Наскоро министър-председателят на Пакистан Анварул Хак Какар даде ексклузивно интервю

...
Наскоро министър-председателят на Пакистан Анварул Хак Какар даде ексклузивно интервю
Коментари Харесай

Пакистанският премиер: Инициативата „Един пояс, един път“ значително насърчава развитието на Пакистан

Наскоро министър-председателят на Пакистан Анварул Хак Какар даде извънредно изявление за Китайската медийна група. В него той високо оцени достиженията на развиването на Китай и модела на страната за осъществяване на рационализация с китайски характерности. Той съобщи, че по време на Третия конгрес на върха за интернационално съдействие „ Един пояс, веднъж “, който се организира неотдавна в Пекин, ръководителят Си Дзинпин е показал съответните ограничения за развиването на самодейността в бъдеще, призовавайки всички страни да работят дружно с Китай. „ Пакистан пламенно предизвиква трансформацията на обществената и управленческата конструкция, както и градското обмисляне, с което се стремим да реализираме рационализация и развиване “, добави още пакистанският министър председател.

Какар разяснява още 10-ата годишнина от построяването на Китайско-пакистанския стопански кулоар. „ Първият стадий на този план е приключен. Успешно изградихме интернационално пристанище, летище и автомагистрали, както и планове в областта на енергетиката. Непрекъснато подобряваме живота на жителите и сътворяваме прагматични изгоди за локалните поданици. Очаквам бъдещите планове и разнообразното развиване на индустриалната промяна на нашата страна “, разяснява още пакистанският министър председател. Той също по този начин изяви своите очаквания, че вторият стадий на съдействието по Китайско-пакистанския стопански кулоар ще донесе обилни изгоди за живота на жителите, заетостта и инфраструктурата на Пакистан.

Какар още уточни, че посредством взаимното създаване на самодейността „ Един пояс, веднъж “ страните сполучливо предизвикват културния продан и взаимното образование сред страните. „ Най-голямата разлика на самодейността е, че тя трансформира света с стопански ограничения, а не с принуждение. “
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР