Наскоро лекарският екип на МБАЛ Св. Кирил“ се сдоби с

...
Наскоро лекарският екип на МБАЛ Св. Кирил“ се сдоби с
Коментари Харесай

Юлиан Вергов и Диана Димитрова нарушават правилата в спешното отделение на „Откраднат живот“

Наскоро лекарският екип на МБАЛ „ Св. Кирил “ се снабди с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. Чаровната дама, която има зад тила си поредност спектакли и присъединяване в български и интернационалните продукции, облича престилката, с цел да се преобрази в доктор Огнянова – уролог, който работи от години в болничното заведение, само че едвам в този момент се оказва в полезрението на феновете.

„ Д-р Огнянова е праволинейна, само че не се опасява да поема рисковете на специалността и отговорностите, пред които се изправят доста от положителните специлалисти. Това ще бъде и повода тази седмица феновете да видят цялостното нарушение на правила в болничното заведение от доктор Огнянова и доцент Банков “, разкрива екипът на най-успешния български медицински сериал.
 Юлиан Вергов
ще слагат на тестване професионалната експертиза на огромна част от лекарския екип. Доцент Захариев ще разбере, че казусът с ръката му се задълбочава и е допустимо в никакъв случай повече да не оперира. Ситуацията ще го предизвика изцяло да загуби надзор над личното си държание и да се разпалва против възбраните от сътрудниците му. Нестабилното държание на доктор Добрева ще провокира генерална смяна в връзките й с доктор Тасев, а доктор Хинова ще се изправи пред резултата от извършените операции за оплождане.

Дали доктор Хинова и доцент Мазов ще се снабдят с жадуваното дете? Какво ще предизвика доцент Банков и доктор Огнянова да нарушат всички правила? – феновете ще научат в епизодите от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.  

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на сериала във, а всички епизоди можете да видите единствено в.      
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР