Наскоро Кайли Миноуг направи любопитно признание. Австралийската поп звезда сподели

...
Наскоро Кайли Миноуг направи любопитно признание. Австралийската поп звезда сподели
Коментари Харесай

Защо Кайли Миноуг мечтае за Марго Роби

Наскоро Кайли Миноуг направи любопитно самопризнание. Австралийската поп звезда показа кои са " мечтаните " от нея дами, с които би желала да работи - от съдействие, до това коя би я изиграла на екран.

55-годишната изпълнителка е безапелационна, че в случай че някой ден бъде изработен филм, отдаден на живота и кариерата ѝ, има единствено една актриса, която е " безусловно подобаваща ". Разбира се, тя би трябвало безусловно да е от Австралия, с цел да има верния акцент.

И както вярно се досещаме, Кайли би желала ролята да бъде поверена на 33-годишната актриса и звезда от  " Барби "  - Марго Роби.

" Марго Роби е в фантазиите ми. Освен че е красива и надарена, тя владее невероятния австралийския акцент. " - сподели Кайли пред E! News.

А когато става въпрос за основаване на музика, Миноуг признава, че Бионсе и Риана са първите, които изникват в съзнанието ѝ. " Повечето съдействия, които съм имала, са били в следствие от предложения, отправена към мен. Затова досега не ми се е налагало да вземам решения с кого желая да работя. Но с който и да е, постоянно има какво да науча ", споделя още певицата.

Кайли Миноуг е най-продаваната австралийска изпълнителка за всички времена. И няма никакви признаци да забави темпото - сега тя интензивно промотира идния си албум " Tension ". Най-новият ѝ сингъл " Padam Padam " е на върха на класациите както в Съединени американски щати, по този начин и в Обединеното кралство.

Между месеците ноември и януари пък Миноуг ще стартира резиденцията си в новия нощен клуб Voltaire в Лас Вегас.

Но колкото и триумфи да има Кайли в професионален проект, във връзка с персоналния си живот несъмнено не може да се похвали с такива. Наскоро стана ясно, че изпълнителката се е разделила с дългогодишния си другар британецът Пол Соломонс, с който бяха дружно близо пет години.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР