Наскоро Катрин Зита-Джоунс и дъщеря й Карис заснеха първата си

...
Наскоро Катрин Зита-Джоунс и дъщеря й Карис заснеха първата си
Коментари Харесай

Какво Катрин Зита-Джоунс може да научи от дъщеря си

Наскоро Катрин Зита-Джоунс и щерка й Карис снимаха първата си обща фотосесия. За никого към този момент не е загадка,ч е дъщерята на актьорското семейство е наследила хубостта на майка си, която счита да употребява като мощно оръжие, с цел да пробие в стилните среди.

Карис несъмнено има доста какво да научи от Катрин, която е вряла и кипяла в шоубизнеса. Но и 16-годишната госпожица има какви познания да съобщи на майка си, че и на баба си .

Преди дни Зита-Джоунс разгласява в профила си в Instagram малко, само че занимателно видео, на което три генерации дами се пробват да си създадат селфи. Актрисата е в компанията на щерка си и на майка си Патриша.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) на Ное 10, 2019 в 10:21 PST

Трите все не могат да влязат дружно в кадър, а Карис дава директиви на родителката си по какъв начин да държи телефона, с цел да се получи съвършеният кадър. Малко се съмняваме крайният резултат да е оправдал упованията, само че по-важното е, че трите се забавляват от сърце в компанията си .
 Катрин Зита-Джоунс, Карис Зита Дъглас и взаимната им фотосесия за Fendi
Каквато Катрин, такава и Карис

Майка и щерка са супер тандем

Явно и Катрин има какво да научи от щерка си, щом се отнася до използването на новите технологии. Но най-важното е, че и трите дами са научили най-ценния урок - че фамилията е преди всичко и времето, прекарано с него, е най-големият подарък .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР