Наскоро Жерар Пике и Шакира се разделиха след 12-годишна връзка,

...
Наскоро Жерар Пике и Шакира се разделиха след 12-годишна връзка,
Коментари Харесай

Шакира сломена от болка! Появи се снимка на Пике, целуващ новата си любима публично!

Наскоро Жерар Пике и Шакира се разделиха след 12-годишна връзка, от която имат две деца.

Сега футболистът на Барселона се появи с нова другарка. Двамата бяха дружно по време на концерт, с няколко другари. Очевидци описаха пред Mundo Deportivo, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти не се свенят да показват любовта си.

Снимките мощно засегнаха Шакира, която „ доста се ядоса, откакто видя бащата на децата си с новата си другарка на обществено място “.

Още повече, че колумбийската певица имаше потребност от терапевт,  след „ нервозен срив “ потърсила профилирана помощ.

Информацията разкри Жорди Мартин, прочут проверяващ публицист от Испания, непосредствен до двойката Шакира – Пике.

Снимките на бранителя на Барселона и новата му половинка предизвикаха дълбока болежка на Шакира, защото певицата към този момент беше тежко наранена от раздялата с бащата на децата си.

„ Шакира е унищожена. „ Тя имаше потребност от психолог, откакто видя фотосите на Жерар Пике и новата му половинка “, сподели Жорди Мартин, оповестява „ Мюзик Мундиал “.

Известният публицист съобщи, че „ Шакира не е очаквала сходно изменничество от страна на Пике, с който искаше да прекара остатъка от живота си “.

Самоличността на дамата, с която Жерар Пике изневери на Шакира, остана скрита към два месеца.

В началото на юни, когато певицата разгласи публично, че се разделя с футболиста, Клара Чиа Марти изтри всичките си профили в обществените мрежи и „ изчезна “.

Освен това тогава испанците съумяха да открият, че името на дамата стартира с буквата „ К “, само че и че тя е на 23 години. Тази седмица известният таблоид „ Ел Периодико “ разкри самоличността на младата жена, само че и някои детайлности за нея.

Жерар Пике обществено прегръща и целува любовницата си Клара Чиа Марти

Според източника Марти и Пике са се срещнали в бар преди няколко месеца и от този момент се срещат. Тя била сервитьорка, когато срещна играча на Барселона, само че в този момент работи в Космос, компанията на футболиста..

„ Тя е студентка по връзки с обществеността, която също работи в неговия офис и провежда събития. Пазеха връзката си в загадка, само че всички към тях в действителност знаят какво се случва “, сподели източник, който разкри самоличността й.

Източник: plusinfo.mk







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР