Наскоро избраният изпълнителен директор на Българския ВиК холдинг“ЕАД Лозко Лозев

...
Наскоро избраният изпълнителен директор на Българския ВиК холдинг“ЕАД Лозко Лозев
Коментари Харесай

Новото ръководство на „Българския ВиК холдинг“ се опитва да промени правила в полза на фирма близка до Георги Гергов-Свинаря

Наскоро определеният изпълнителен шеф на „ Българския ВиК холдинг “ЕАД Лозко Лозев се пробва да промени отличните практики на ВиК операторите в страната в провежданите от тях публични поръчки и да се намесва в оперативната им автономия в интерес на компания „ Грийн Соул “ЕООД-фирма близка до Георги Гергов-Свинаря и неговия съучастник Ваньо Попов. Затова сигнализираха читатели пред Breaking.bg.

Множество са се произнесли в интерес на поставяните условия от ВиК операторите за опазване живота и здравето на хората и запазване на околната среда.

Въпреки отличната работа на ВиК операторите преди да се появи Лозев, той се пробва да се намеси в оперативната им работа, която е предпазена със закон, като ги накара да снижат поставяните от тях критерии към участниците в публични поръчки, по този начин, че „ Грийн Соул “ ЕООД да може да взе участие. Въпреки зеленото в името си тази компания не дава отговор на никакви екологични стандарти.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР