Наскоро гръмна слухът, че Джулия и Митака от София Ден

...
Наскоро гръмна слухът, че Джулия и Митака от София Ден
Коментари Харесай

Шок: Джулия спипала Митака от „София Ден и Нощ“ с богат любовник?

Наскоро гръмна слухът, че Джулия и Митака от „ София Ден и Нощ “ поставят завършек на брака си

Кристиан Кирилов, прочут като Митака от паметната тийн сага, също призна за развода.И като всеки на неговия хал стартира да дрънка измислици за повода, като „ несходство в характерите “ или „ друго духовно равнище “.

„ Разделени сме от дълго време, просо в този момент разбирате вие, медиите. Но макар  и разграничени, с Джулия сме в прелестни връзки “, в типичния си жанр изясни Кирилов.

По думите на мускулягата не трети човек разрушил връзките им, нито от женски, нито от мъжки пол. Но горещата клевета, която настойчиво обикаляха столицата, мълви напълно друго. И то е, че в действителност имало трети човек. Богат чичко, който бил гадже не на фолкпевицата, а на Кристиан. И в случай че се има вяра на приказките Джулия ги заварила в прелюбопитна обстановка. След което, разбираемо, мигновено подала молба за бракоразвод.

Бизнесменът си нацелил  екранния Митак от дълго време и най-после въпреки всичко съумял да го смъкна.Преди известно време, още до момента в който участваше в сериала „ София Ден и Нощ “ се говореше, че Кристиан крепко залита по имотни господа и даже е бил конвой на такива богаташи.

Кристиян и Джулия се взеха на обилна гала през лятото на 2019 година, като измежду гостите бяха куп известни имена.Но двамата са изтрили всичките си сватбени фотоси от профилите си.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: джулия Митака от „ София Ден и Нощ “ Кристиян Кирилов Джулия и Митака от София Ден и Нощ развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР