Наскоро глобалният телеком Нетера обяви, че разширява предлагането на услугата ...

Сигурен бизнес през 2021? Да, с гарантиран глобален интернет!/>


Наскоро глобалният телеком "Нетера" обяви, че разширява предлагането на услугата "Гарантиран интернет" (Dedicated Internet Access; DIA) в повече от 180 държави. Компанията има добре развита международна мрежа и продължава да инвестира, за да я разширява и подобрява. Това й позволява да отговори на нарастващите световни нужди от качествен и бърз интернет.
Какво е DIA?DIA e собствен, сигурен интернет достъп. Той е по-бърза и защитена форма на глобална свързаност. С него теглите и качвате, предавате и получавате данни с еднаква скорост. Гарантирано получавате закупената честотна лента 100% от времето.
Представете си, че пътувате в автомобил по магистрала. Ако има голям трафик, ще ви отнеме повече време да стигнете до вашата дестинация. Да имате гарантиран интернет е като да притежавате едно от платната на магистралата и то да е предназначено само за вас. ВИП връзка за специални клиенти.
Кой има нужда от DIA?
От логистиката, през финансовата дейност до търговията на дребно, всяка индустрия може да извлече ползи от DIA. Услугата е подходяща за малките и средните предприятия, чиято дейност изисква голям капацитет и натоварване на честотната лента. Предимствата са значими, особено в пиковите часове на денонощието.
Кои са предимствата на DIA?Гарантирана скорост
Избирате от каква скорост на връзката се нуждаете и разчитате на нея всяка секунда от денонощието. При стандартния интернет връзките са споделени. А скоростта, за която плащате, е максималната, която ще получите. Действителната скорост на стандартната интернет връзка е непредсказуема и варира през целия ден в зависимост от мрежовия трафик на доставчика.

Източник: capital.bg