Наскоро фолпевицата Емануела сподели, че е станала жертва на свой

...
Наскоро фолпевицата Емануела сподели, че е станала жертва на свой
Коментари Харесай

Фен на Емануела: Гаджето й ме нападна, разбих го

Наскоро фолпевицата Емануела показа, че е станала жертва на собствен напорист обожател, който не стопира да я преследва, където и да отиде. И това продължава не ден, два или седмица, а цели четири години.

Малко откакто звездата се оплака обществено, стана по този начин, че и фенът й последва този образец - и се оплака, че е бил заплашван, написа " Хотнюз ". Изданието разгласява и достоверно писмо от въпросния почитател, на което Емануела към момента не е реагирала.



В писмото си въпросният твърди, че е бил атакуван физически от приятеля на Емануела, а малко преди този случай " връзките " сред него и любимката му са се обтегнали.

" Аз ще ви кажа какво се случи. Лицето Н.М. - по този начин наименуван и умишлен като другар не Емануела, атакува моята персона физически дружно с друго лице - негов прочут - покерджия, както се схваща.

Това стана след посещаване на заведение в Благоевград ", се споделя в писмото от почитателя на фолкдивата.



"..аз отбих офанзивата, обезвредих я, и в тази обстановка можеше аз да ги инвалидизирам или убия. Вероятно е трябвало, само че аз нямах такива цели. Може да се каже, че М.Н. сега живее втори живот, тъй като аз му го дадох, аз му го оставих ", се споделя още в словоизлиянието.

А също, че " М.Н. същата вечер преди този момент отправяше смъртни закани към мен, че щял да изкърти главата на моята персона като ме види на открито!

Причината и задачата му беше да се пробва да ми подрежда къде и по кое време мога да вървя и надлежно да не вървя, а аз не съм бил спазвал неговите нареждания, и това значело, че към този момент би трябвало да има наказване. "



Извън недоволството, че е преследвана от напорист почитател, до този миг Емануела не е споделяла никакви детайлности, свързани с него.

" Емануела се държи супер необичайно и несъответстващо от много дълготрайно време. Възможно е това да е неразбирателство, само че продължителността на всичко това е към този момент много съмнителна, тя не прави опити да позволи или ревизира обстановката, не реагира съответно на забележките ми, че не се държи обикновено, което води на мисълта, че тя нещо е шантава ", се споделя още в писмото на нейния почитател.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР