Наскоро фолк звездата Галена изнесе голям концерт в Сърница по

...
Наскоро фолк звездата Галена изнесе голям концерт в Сърница по
Коментари Харесай

Галена си намери майстора, няма да повярвате кой я затапи

Наскоро фолк звездата Галена изнесе огромен концерт в Сърница по случай празника на града. С типичното си възприятие за комизъм тя накара публиката освен да танцува и да пее на нейните песни, само че и да се смеят от сърце на шегите й.

Галена от самото начало се майтапеше със сергията с казанлъшки понички вдясно от сцената. " Навсякъде мирише на кебапчета и кюфтета, само че на мен ми се доядоха понички. Да ме чакате до колата след това, обичам ги с шоколад и пудра захар ", провикваше се тя.

В разгара на купона продавачът на понички се появи на сцената с една чинийка с обичания десерт на Галена. Беше извършил желанието й, а тя остана скована на едно място. " За първи път я затапиха и тя не знаеше какво да каже ", издадоха хора от екипа й.

" Аз съм изяла две-три по рождение ", майтапеше се Галена пред многохилядната аудитория. Естествено, топ звездата не се изкуши да опита вкусните понички, защото това ще наруши строгия хранителен режим, който съблюдава от години, написа show.blitz.bg. Не инцидентно Галена е посочена за един от сексимволите на България, само че хубостта изисква жертви и Галена несъмнено е от дамите, които поставят неимоверни старания да наподобяват добре,

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР