Наскоро Джони Деп предизвика притеснение у феновете си и изцяло

...
Наскоро Джони Деп предизвика притеснение у феновете си и изцяло
Коментари Харесай

Джони Деп за депресията и фалита

Наскоро Джони Деп провокира терзание у почитателите си и напълно изменена външен тип. В следствие се оказа, че фрапантното намаляване и новата, къса прическа, не са свързани със заболяване, а с следващата му съществено роля - на онкоболен.

Още тогава артистът даде обещание да даде изявление, което да разкрие доста за по този начин коментирания му персонален свят. И го направи - пред списание Rolling Stone.

Повратен и в действителност тежък миг в живота на Джони Деп се оказва раздялата му с Амбър Хърд. Двамата стигнаха до бракоразвод при започване на предходната година, а месеците преди този момент дефинитивно решение бяха същински призрачен сън за артиста - изпълнени с редица обвинявания, компромати и изнудване.

 Снимка 363935

След раздялата с съдбовната Хърд обаче, кошмарът не завършва, а занапред стартира с нов сюжет. Джони Деп попада в клопката на депресията, гарнирана със корист с алкохол и опиати. Самият той дефинира, че тогава е блъснал дъното, до което даже не е предполагал, че може да стигне.

И не му стигат фамилните проблеми, а през 2016 година Деп загуби и майка си . Това го кара да мисли, че тази ежедневна болежка е непоносима и би трябвало нещо да се направи по въпроса, с цел да спре. С две думи - бил е в същинска невъзможност.

Освен тежкото прочувствено положение и зависимостите, звездата от " Карибски пирати " става жертва и на съществени финансови загуби. И под съществени визираме цели 600 милиона $ .

Публикация, споделена от Sam Theron (@nevrocat) на Юни 21, 2018 в 11:49 PDT

Недоразумения с продуценти и разтрогнати контракти, големи суми за алкохол и опиати го тласкат все по-напред по пътя към банкрута. Актьорът претърпява неуспех и като вложител в лозаро-винарския отрасъл. И, както през днешния ден споделя, това не е печеливш бизнес, в случай че изпиваш виното, откакто го произведеш.

А най-тежкото за Деп в този миг е, че синът му е схванал за финансовия колапс от съучениците си и от това го е заболяло същински. Все отново, артистът намира евентуално най-хубавото решение в оня миг - да тръгне на турне с бандата си и да написа записки , до момента в който сълзите се стичат по страниците и лицето му, а водката му е правилен сателит от сутринта.

И в това време не стопира да се пита с какво е заслужил цялото това страдалчество , като постоянно се пробва да бъде добър с всички. Чуди се и дали не е сбъркал, като не е послушал фамилията си.

 Какво се случва с Джони Деп
Какво се случва с Джони Деп

Има ли място за терзание

Те го предизвестяват нееднократно да не се дами за Хърд, изключително без предбрачен контракт. А след тежкия бракоразвод се постанова да спре кредитните карти на първата си брачна половинка Ванеса Паради , тъй като просто не може да покрива разноските.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР