Наскоро Джъстин Бийбър сподели, че е диагностициран с лаймска болест,

...
Наскоро Джъстин Бийбър сподели, че е диагностициран с лаймска болест,
Коментари Харесай

Болестта, с която Бела Хадид се бори от години

Наскоро Джъстин Бийбър показа, че е диагностициран с лаймска болест , а, става известно, това заболяване е постоянно срещано измежду звездите. В листата на тези, които се борят с него, са още Йоланда, Ануар и Бела Хадид.

По-малката сестра на Джиджи Хадид изненадващо реши да показа опит от своята осемгодишна битка със болестта . Инфекциозната болест, която най-често се предава от захапване от кърлеж, й е била открита през 2012 година, когато е единствено на 15.

Състоянието й обаче стартира да се утежнява три години по-късно - когато е на 18. Бела си спомня, че на моменти е била толкоз зле , че даже не е помнела по какъв начин да се прибере назад от Санта Моника до Малибу.

на Авг 24, 2020 в 7:11 PDT

Освен това, здравето й не й е разрешавало да се грижи за обичания си кон и се е наложило да се раздели с него. А през днешния ден Хадид е безапелационна, че в случай че заболяването не се е била развила толкоз остро, тя е щяла да продължи да се занимава с езда и през днешния ден едва ли щяхме да я познаваме в ролята й на модел.

Тя също по този начин показа признаците на лаймската болест, които е изпитвала всеки ден, най-малко по 10 по едно и също време. Сред тях са: болки в ставите, потене, гадене, промени в настроенията, изменчив пулс, усложнения в дишането, главоболие, бодърствуване, тревога и комплицираност, предава Daily Mail.
 Бела Хадид и новите провокативни фотоси на модела
Новите провокации на Бела Хадид

Как да не му се желае на човек да я срещне на улицата

Днес Бела продължава да живее с " невидимата болест " , както я назовава, само че тя не й пречи да се усмихва необятно и да се радва на живота. Колко старания обаче й коства тази битка, единствено тя си знае...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР