Наскоро Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли отбелязаха три години

...
Наскоро Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли отбелязаха три години
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър си призна - готов е за дете! Но какво ли мисли жена му по въпроса?

Наскоро Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли означиха три години от началото на фамилния им живот. Оттогава насам спекулациите за бременност при Хейли не стихваха, само че и звездната половинка на канадския реализатор не се колебаеше да ги опровергава. Е, може би скоро ще имаме вест.

Виж още: Момче или момиче? Феновете на Кайли Дженър заподозряха какъв е полът на бебето ѝ 

В документален филм, отдаден на Бийбър артистът споделя, че задачата до края на годината му е да си слага нови цели и да се забавлява, до момента в който ги реализира. " Ще се уверя, че постоянно моето семейство ще бъде преди всичко и да се надяваме скоро то да се усили ", разяснява той в фрагменти, които самичък е снимал. " През 2021 година? ", пита шокирано Хейли.

Тук Джъстин Бийбър прецизира, че му се желае към края на годината да стартират да вършат опити за бебе. На това Хейли дава отговор: " Ок, може би, ще забележим ".

Виж още: PSY, LMFAO и Arctic Monkeys: Звездите с по един шлагер, за които сте не запомнили!

Джъстин и Хейли се ожениха през 2018 година откакто близо десетилетие бяха просто другари. През годините артистът нееднократно е споменавал, че мечтае да има няколко деца или по-точно " колкото Хейли е подготвена да роди ".

Изображение: https://www.instagram.com/justinbieber/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР