Наскоро Брук Шийлдс разкри, че бившият ѝ съпруг и тенисист

...
Наскоро Брук Шийлдс разкри, че бившият ѝ съпруг и тенисист
Коментари Харесай

Брук Шийлдс разказа как Андре Агаси избухнал заради ролята ѝ в „Приятели“

Наскоро Брук Шийлдс разкри, че някогашният ѝ брачен партньор и тенисист Андре Агаси не е бил удовлетворен от нейното присъединяване като посетител звезда в сериала „ Приятели “ през 90-те години.

В изявление за The New Yorker, актрисата и модел описа, че някогашният номер 1 в тениса, за който Шийлдс бе омъжена сред 1997 и 1999 година, е участвал на фотосите на епизод от втория сезон на „ Приятели “ и бил гневен поради ролята ѝ.

В епизода Шийлдс играе вманиачената преследвачка, Ерика , която е влюбена е героя на Мат Лебланк, Джоуи, поради ролята му на доктор в „ Дните на нашия живот “.

По време на срещата, на която Ерика има вяра, че Джоуи в действителност е неговият воин доктор Дрейк Раморе, тя се държи много необичайно и вманиачено.

В сцената би трябвало да оближа пръстите на Джоуи, тъй като те са ръцете на талант и желая да ги погълна, а аз съм луда “, изясни Шийлдс пред The New Yorker, добавяйки за Лебланк: „ Той беше доста сладостен – сподели ми: „ Измих си ръцете, чисти са. “ “

„ Андре беше измежду публиката, подкрепяйки ме, само че изхвърча на открито “, спомни си Шийлдс.

 брук шийлдс андре агаси Getty

Шийлдс по този начин и не сподели какво е предиздвикало Агаси да напусне фотосите , само че загатна, че това се дължи на сюжета и държанието на героинята ѝ.

„ Андре сподели: „ Всички ми се подиграват. Ти ме направи простак с това държание “ “, описа още Брук в изявлението. Тя добави, че се е пробвала да му изясни, че сцената е комедийна и е била откровено сюрпризирана от реакцията на брачна половинка си.

След това Агаси и Шийлдс се прибрали вкъщи, където афектираният състезател счупил някои от своите тенис титли.

Шийлдс по-късно научила, че някогашният ѝ брачен партньор е бил „ привързан към бистър метамфетамин в този интервал “ и загатна, че може и това да е повода за странното държание на Андре .

„ Сигурна съм, че това ирационално държание има нещо общо с това “, разсъждава тя.

В автобиографията си от 2009 година „ Open “ Агаси написа за първия си допир с опиата през 1997 година Записът на епизода на „ Приятели “ с присъединяване на Шийлдс се случва в средата на декември 1995 година Излъчен е през януари 1996 година

 брук шийлдс андре агаси Getty

Представител на Агаси не отговори незабавно на запитването на Insider за коментар.

Появявайки се в шоуто на SiriusXM „ Шоуто на Джес Кейгъл “ тази седмица , Брук Шийлдс показа повече детайлности за връзката си с някогашния си брачен партньор Андре Агаси и изказванието, че е разрушил скъпите си трофеи, откакто я е гледал в епизода от втори сезон на „ Приятели “.

Шийлдс призна, че е прекарала „ идващите няколко години “ след хипотетичния случай, пробвайки се да размени трофеите на Агаси, тъй като желала децата, които вярвала, че ще бъдат имат в бъдеще „ да видят достиженията на татко си “ .

 андре агаси Getty

Звездата си спомни още, че е положила доста старания, с цел да накара Агаси да се почувства по-добре със себе си.

Тя си обяснявала държанието му с това, че като тенисист Андре няма визия по какъв начин работи актьорството и може би това е повода, заради която не успявал да отдели Шийлдс от екранния ѝ облик на преследвачката Ерика.

„ Такова рисково държание не се различаваше от това да живееш с пияч и да обичаш пияч “, сподели Шийлдс в „ Шоуто на Джес Кейгъл “, евентуално имайки поради връзката с починалата си майка Тери Шийлдс.

Шийлдс изясни в „ Шоуто на Джес Кейгъл “, че е има опит в живота с човек, който внезапно трансформира настроенията си, тъй че държанието на Агаси „ не е било в действителност ужасно “ за нея.

Брук разсъждава още, че връзки като тази, която е имала с Агаси, са затвърдили мнението ѝ, че „ когато отдадеш сърцето си, ще бъдеш засегнат “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР