Наскоро Брад Пит продаде имението си в Лос Анджелис за

...
Наскоро Брад Пит продаде имението си в Лос Анджелис за
Коментари Харесай

Съседката на Брад Пит: Той е зашеметяващо красив и любезен

Наскоро Брад Пит продаде имението си в Лос Анджелис за 40 млн. $. След договорката започнаха да излизат нескрито някои забавни детайлности, свързани с имението на звездата.

Съседката на Брад Пит Касандра Питърсън, звезда от комедията на ужасите " Елвира, повелителка на мрака ", в изявление за списание " People " показа прекарванията си с артиста и споделя по какъв начин го помнят хората от квартала.

Наскоро холивудският артист продаде имението си в Лос Анджелис за 40 млн. $. След договорката започнаха да излизат нескрито някои забавни детайлности, свързани с имението на звездата.

Пит купува първия си парцел с повърхност от 7700 кв. м през 1994 година единствено за 1,7 млн. $, което е било много на ниска цена за това време. Брад купува къщата от Касандра Питърсън, а тя купува имението в съседство и живее до артиста в продължение на доста години. Постепенно Пит стартира да изкупува прилежащи къщи, разширявайки имението си. Така след доста години той има към две дузини къщи.

 Касандра Питърсън
Касандра Питърсън
" Мисля, че имаше към 22 къщи, които граничеха с границата на парцела ми. И всякога, когато наоколо се появяваше къща за обмен, той я купуваше ", споделя Касандра Питърсън пред People.

Една от къщите, които Брад възнамерявал да купи, била населявана от 90-годишен мъж, който неотдавна бил овдовял. Актьорът сключил договорка, като разрешил на възрастния комшия да остане в къщата до гибелта си. Мъжът умира едвам 15 години по-късно.

" Той [Брад] беше доста, доста общителен с индивида. Жена му умря и брачният партньор, Джон, живееше там. Знам, че Брад му разреши да живее там, без да заплаща нищо, до момента в който не умря. Беше смешно, тъй като Джон доживя до 105-годишна възраст ", прибавя Касандра.

Питърсън живее до артиста още дълги години и го разказва като " постоянно благ и добър ". През 1999 година Касандра се разхождала по улицата с кучетата си и засякла Пит да се приготвя за кино лентата " Боен клуб ". Актьорът се боксирал в гаража на къщата си, облечен в къси панталони и бойни ръкавици.

" Спомням си по какъв начин ми сподели: " Здравей, по какъв начин си? ", а аз просто не можех да приказвам. Бях се изчервила и имах възприятието, че ще припадна. Той е толкоз зашеметяващо, зашеметяващо хубав - и на всичкото от горната страна е сладостен ", спомня си актрисата.

 

 Брад Пит и Дженифър Анистън
Брад Пит и Дженифър Анистън 2004 г
 

Пит живее в имението, което продава за 40 млн. $, с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли и шестте им деца. Бившите съпрузи се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Господин и госпожа Смит " през 2005 година и стартират да се срещат, преди Пит да официализира развода си с първата си брачна половинка Дженифър Анистън.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР