Наскоро бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс разкри една

...
Наскоро бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс разкри една
Коментари Харесай

Дейна Уайт хвана Джон Джоунс в лъжа за марихуана

Наскоро някогашният първенец в полутежка категория Джон Джоунс разкри една дълго защитавана загадка. От години се носеха клюки, че той се крил под клетката преди години, с цел да не го тестват от USADA. Израел Адесаня не спираше да му се присмива в обществените мрежи, а това предизвика " Bones " да изплюе камъчето и да каже истината.

В обществените мрежи Джоунс показа, че в действителност се крил под клетката в неговата зала, само че не от USADA, а от атлетическата комисия. Джон твърди, че се страхувал, тъй като изпушил един джойнт и не желал да го санкционират. Дейна Уайт, който е в обтегнати връзки с Джоунс реши да разяснява неговите изказвания и ги опроверга. Президентът на UFC показа, че комисията не тестват за марихуана, когато даден войник няма планувана борба:

" Атлетическата комисия не вършат проби за марихуана. Ако Джон Джоунс се е тревожил за това, то не е трябвало, тъй като те не тестват за марихуана. Ако това е преди борба, то тогава от комисията щяха да го тестват по този начин или другояче. Не знам за неговия случай, само че в случай че нямаш идна борба, тогава комисията не тестват за марихуана. "
Вижте тази обява в Instagram.
на Окт 15, 2020 в 8:34 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР