Наскоро беше излъчен последният епизод на Просто ей така..., продължението

...
Наскоро беше излъчен последният епизод на Просто ей така..., продължението
Коментари Харесай

Вижте как изглежда Саманта от Сексът и градът днес

Наскоро беше излъчен последният епизод на " Просто ей по този начин... ", продължението на " Сексът и градът ". В него обаче не взе участие Ким Катрал, която играе разкрепостената Саманта Джоунс в хитовия сериал. Имено за тази роля тя получи " Златен глобус " за Най-добра поддържаща актриса за 2002 година


Както преди време писахме, 65-годишната русокоска изрично е отказала да се включи в новия план, защото не се схваща добре с останалите актриси, най-много със Сара Джесика Паркър.

В изявление през 2017 Ким съобщи, че връзката с останалите ѝ колежки от сериала е " токсична ". Тя се усеща доста друга от Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър: " Всички те имат деца, а аз съм с 10 години по-възрастна ".

През февруари 2018 в Instagram. Причина за реакцията ѝ стана съчувствието, което изрази Сара след гибелта на брат ѝ Kристофър. " Твоят непрекъснат опит да се свържеш с мен е мъчително увещание какъв брой жестока беше и си оставаш. Нека да го изясня доста ясно (Ако към този момент не съм). Ти не си част от моето семейство. Аз не съм твоя другарка. Затова ти пиша, с цел да ти кажа за финален път да спреш да използваш нещастието ни, с цел да възстановиш облика си на " положително момиче ". "



В момента Сара Джесика Паркър, Кари в сериала, също не изпитва топли усеща към някогашната си колежка.

" Тя говореше прекалено много обществено. Аз не участвах във всичко това и не четох нейните изявленията, само че всичко ми беше предадено на мен ", споделя актрисата. Сара Джесика акцентира, че Саманта и Ким не са едно и също лице. " Саманта не си отиде. Тя е с нас и мисля, че това беше показано с почитание и грациозност ", сподели Паркър в скорошно изявление за Variety.

Ким Катрал, която има три брака зад тила си, сега има връзка с Ръсел Томас, с който се среща през 2016, до момента в който той работи в BBC.

" Някак си се харесахме, поддържахме връзка и по-късно той пристигна при мен във Ванкувър. Беше доста самоуверено от негова страна, тъй като в действителност не се познавахме, като се изключи че сме излизали няколко пъти дружно. Но той пристигна и от този момент сме дружно! "

Катрал, която е родена в Ливърпул, споделя, че се усеща обвързвана с Томас, роден в Кент, Англия, посредством техните общи корени. " Просто е толкоз елементарно с него. "


През последните години Ким се занимава повече с продуценство, само че през 2022 ще я забележим в " Как се срещнах с татко ви ", продължението на известния ситком " Как се срещнах с майка ви ". В сериала Катрал ще играе по-възрастната версия на София (Хилари Дъф) – основната героиня.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР