Наскоро бе обявено, че Алекс Албън ще е пилот на

...
Наскоро бе обявено, че Алекс Албън ще е пилот на
Коментари Харесай

Верстапен срещу Албън

Наскоро бе оповестено, че Алекс Албън ще е водач на Ред Бул и следващата година и ще си партнира с Макс Верстапен.

Откакто Албън пристигна в тима, той има повече точки от Верстапен, само че холандецът имаше 2 отпадания, а Алекс нито един път не го е побеждавал в подготовка.

Британецът може и да няма скоростта на Макс, само че е извънредно постоянен. Резултатите, които реализира са разследване на доста упорита, целенасочена работа и доста бързо слагане встрани неприятностите, които неизбежно съпътстват един дебютант във Формула 1. На огромна част от тези писти той в никакъв случай не е стъпвал, в това число в Бразилия и все пак прави извънредно положителни резултати и надпревари, изпреварвайки без да прави неточности.

Рано е да се предвижда доколко ще е мощен през идната година, само че в случай че се случи, ще е забавно. Ще е доста по-трудно за тима, тъй като сега Макс е водачът на екипа. Те ще продължат контракта си с него. Ще бъдат сложени в обстановка, в която с Йос зад тила си, Макс ще бъде в една изискваща позиция. Той е свръхестествен водач, само че Албън е изобретение. Представянето му е доста положително, доста уравновесено, доста рационално. Бързината му е налице. Двамата са доста близо като резултати още от годините им в картинга. Много ще е значимо какъв брой ще е мощна колата на Ред Бул, тъй като това също ще дефинира в каква степен техният вътрешен спор в тима ще бъде значим. Стилът им на каране е малко или повече относително непосредствен. Една комфортна кола за Макс е комфортна и за Албън и противоположното. При тях няма сериозна диференциация в метода на каране, както при Фетел и Льоклер или Фетел и Уебър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР