Наскоро актрисата Дрю Баримор празнува своя 48-ми рожден ден. Днес

...
Наскоро актрисата Дрю Баримор празнува своя 48-ми рожден ден. Днес
Коментари Харесай

Приятелството като спасение: Моментът, в който Киану Рийвс вади Дрю Баримор от дупката на отчаянието

Наскоро актрисата Дрю Баримор чества своя 48-ми рожден ден. Днес тя е сполучлива и мощна жена, минала през значително компликации, с цел да стигне до тук. Едва ли щеше да се трансформира в това, което е, без помощта на същински и положителни хора, които назовава свои другари. Един подобен човек за нея е Киану Рийвс, който изиграва доста по-голяма роля в живота ѝ в сравнение с евентуално си е представял. 

Известни са срещите на Дрю с алкохола, опиатите и среднощните празненства от най-ранна възраст. Добила огромна известност като дете артист, тя бързо и прекомерно рано навлиза в осеяния с пороци свят на огромните и то благодарение на майка си, която не виждала нищо неверно в това да водиш невръстно момиченце по клубовете в Лос Анджелис. Всичко това по-късно ще изпрати Дрю в психиатрична институция и ще я накара да ненавижда живота и себе си. 

Има обаче хора, които осветяват пътя ти, даже когато ти се коства, че всичко е изгубено. Киану се намесва в сложния живот на Дрю точно тогава, когато тя има най-голяма потребност от рамо, на което да се опре.

В един от епизодите на токшоуто си The Drew Barrymore Show, актрисата кани за посетител Рийвс и употребява този мотив, с цел да опише трогателния спомен за това по какъв начин той ѝ подарява един паметен и значим за нея миг. Двамата сe познават от снимачната площадка на филма от 1986 година " Babes in Toyland ". Тогава Дрю била единствено на 11 години. 
                             

Дрю споделя пред Киану за миг, в който се намирала в следващия клуб в Лос Анджелис и празнувала рожден ден. Тогава той пристигнал и я изкарал от там. " Ти влезе и ме хвана за ръката, изведе ме на открито и ме качи на мотоциклета си, " напомня Дрю на артиста. 

„ Потеглихме и ти ме взе на пътуването на живота ми. Бях толкоз свободна, бях толкоз свободно човешко създание. И това беше онзи момент, в който просто си припомням по какъв начин обичах живота и бях толкоз щастлива. Този спомен ми е толкоз безценен, тъй като колкото повече остаряваме, толкоз по-трудно е да достигнем до това възприятие. “ – споделя Дрю.

Този ярък спомен разсейва тъмнината на последвалите сложни моменти, които младата актриса претърпява. Едва 15-годишна и предходна през какво ли не, Баримор се разграничава от родителите си по правосъден път и заживява сама. Пораснала прибързано и претърпяла повече, в сравнение с едно дете може да понесе, тийнейджърката към този момент осъзнава, че би трябвало да впрегне всичките си старания и да вземе живота си в ръце, с цел да усети отново това неописуемо възприятие на лекост и независимост. 
 11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР