Наско Сираков трябва да произнесе нова пламенна реч, свързана със

...
Наско Сираков трябва да произнесе нова пламенна реч, свързана със
Коментари Харесай

Сираков дава акциите си в Левски на феновете

Наско Сираков би трябвало да произнесе нова пламенна тирада, обвързвана със собствеността на клуба, като това още веднъж ще е на 24 май и още веднъж ще е на Могилката. Именно на тази дата преди година легендата на клуба се просълзи и разгласи, че Левски скоро ще има нов притежател, който ще налее милиони долари в клуба. По-късно се разбра, че става дума за англичанина Джо Диксън. Преговорите сред двете страни обаче приключиха с провал.

Сега концепцията е радикално друга и се споделя " Левски на левскарите ". Учредяването на сдружението, чийто идеолог е Станимир Стоилов, би трябвало да стане през днешния ден, а по-късно да излезе и регистрацията. Целта бе оповестена неколкократно - Сираков да сдаде акциите на последователите.

Датата 4 май не е определена инцидентно, това е рождението на Георги Аспарухов, а на 24 май пък е учреден клубът.

Целта е Сираков да остане страж на акциите, както самичък се показва, само че и на хартия те да са в ръцете на левскарите. Ще бъде оповестено и по какъв начин тъкмо ще става членуването в " Левски на левскарите " и по какъв начин тъкмо ще се гласоподава и избира всеки идващ президент на клуба, написа " Тема Спорт ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР