Наско Сираков, собственик и главен мажоритарен акционер в клуба, присъства

...
Наско Сираков, собственик и главен мажоритарен акционер в клуба, присъства
Коментари Харесай

Palms Bet дари осветление на паметника на Гунди

Наско Сираков, притежател и основен мажоритарен акционер в клуба, участва на церемонията и благодари за самодейността, като посочи, че това е следващият жест от страна на, който свидетелства, че синята концепция е идея за тях.

В прочувствена тирада Олег Ковачев описа за вдъхновението, което му дава личността на Гунди и благодари на за следващата самодейност, идваща в точния миг за „ Левски “.

„ За нас, като общоприет спонсор на ПФК Левски, е наслаждение да дарим осветлението на това свято за всеки левскар място - паметника на Гунди. Благодарим на всички за всеотдайността, а ние ще спомагаме синята концепция да доближи до повече хора “, сподели Лъчезар Петров, изпълнителен шеф на.

Той насочи благодарности към събралите се и от името на Мило Борисов, краен притежател на мажоритарния акционер в сдружението Телематик Интерактив България АД, което държи марката.

Заедно с огромния наследник на легендата Иван Вуцов – Руслан, изпълнителният шеф на Лъчезар Петров сподели икона на Свети Георги Победоносец, която Руслан Вуцов ще съобщи на Лита Маркова, брачната половинка на Георги Аспарухов. Тя не съумя да пристигна на церемонията, само че съобщи благодарности към всички присъстващи за жеста. Вуцов благодари от нейно име за благородния жест и уважението към нейния брачен партньор от страна на генералния спонсор на ПФК Левски -.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР