Наско Сираков, легендата на Левски“, отхвърли твърденията, че може да

...
Наско Сираков, легендата на Левски“, отхвърли твърденията, че може да
Коментари Харесай

Наско Сираков: „Синята“ общност е обезверена

Наско Сираков, легендата на „ Левски “, отхвърли изказванията, че може да се завърне на „ Герена “. Иконата на „ сините “ призна, че тимът е в рецесия.
“Когато играта в “Левски ” не върви, първото име, което идва на напред във времето е Наско Сираков, само че това не е по този начин – изясни изпълнител №1 в историята на клуба. – “ЦСКА сега е на гребена на вълната. “Червените “ са в битката за купата, най-малко до мача с „ Лудогорец “, имат възможностите си, демонстрираха го и в предходния дуел, когато победиха с 10 души. Предстоят им тържества, чета, алената общественост е обединена, като се изключи към 200 индивида. От своя страна “Левски “ е на другия полюс, синята общественост е обезверена, в това число и аз, тимът не играе, играта не върви, вършат се неточности в продължение на 10 години, Спас Русев, методът му на работа бил друг от този на Наско и Мъри. Зная печелившия метод на работа, на почитателите им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце. “Левски ” и ЦСКА са като скачени съдове, това са двата коня, хубаво е да има и тимове като “Лудогорец ”, “Ботев ”, “Берое ” да не ги изреждам другите. ”
Днес „ сините “ имат тежко посещение на „ Ботев “ в Пловдив в опит да пресечен черната серия. Тимът на Делио Роси няма победа от един месец, когато надделя „ Черно море “ с 3:2 на „ Тича “.
Габриел Обертан, огромната звезда на отбора е възобновен от травма и се чака да стартира от първата минута на стадиона в „ Коматево “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР