Наско Сираков коментира, че не е виждал Левски да играе

...
Наско Сираков коментира, че не е виждал Левски да играе
Коментари Харесай

Наско Сираков критикува Делио Роси, скочи на "оня индианец"

Наско Сираков разяснява, че не е виждал Левски да играе с 11 индивида в личната си половина и е време на " Герена " да обяснят на треньора Делио Роси, че философията на тима е " Сините в офанзива! ".

" Ясно е, че тим не се прави за три месеца, само че Спас Русев постави много старания по отношение на селекцията. Казах му, че е належащо през зимния трансферен прозорец да притегли още класни попълнения ", разяснява пред " Тема спорт " легендата на Левски.

" Явно е, че притежателят е бил по някакъв метод отчаян, с цел да вземе нещата в свои ръце и да прави селекция. Не имам вяра да е оставил тотално Даниел Боримиров в миманса. Когато ме поканят, постоянно отивам на мачовете на отбора, и то с най-голямо наслаждение ", сподели Сираков.

Според него след загубата от Лудогорец (0:2) розовият сън на клуба от " Герена " е приключил и с този капацитет тимът не може да нападна купата. 

" Трябва хората в Левски да обяснят на Делио Роси каква е идеологията на клуба. Неслучайно публиката пее " Сините в офанзива ". Не може при 0:0 на " Герена " 11 индивида да са зад централната линия. Аз подобен Левски в никакъв случай не съм гледал през живота си. Просто на индивида би трябвало да му се изясни, че отборът не може да играе по този метод. А и няма да реализира триумфи. Казвам си мнението, не желая да осъждам индивида. Още повече, че той пристигна в заварено състояние. Само че не одобрявам и сходни приказки от рода: " Няма да броим точките в този момент, а през май ". То към този момент няма смисъл да ги броим, какъв месец май? И кой тъкмо май ще ги броим? Това са клишета, които ме нервират. Да му създадат селекция, да си организира подготовка и ще забележим. Но към този момент нещата не вдъхват огромен оптимизъм ", продължи Сираков.

Членът на Изпълкома на БФС остро подлага на критика наличието и работата на надзорника на българските съдии Марк Бата. " Оня индианец идва тук един път на три месеца и като на туземци ни изяснява всякакви неща, а в действителност реферите, като се изключи че са се вталили, нямат позитивно развиване. Вижда се, че грам не е оказал помощ на съдийството. Не виждам нито един български арбитър да свири сериозен мач в Европа. А тъкмо това е показателно. Идва тук на три месеца и май единствено си прибира заплатата. Това е първото нещо, което ще кажа на Боби Михайлов, като го видя ", добави легендата на Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР