Наско Сираков каза истината и много хора изпитаха болката отляво.

...
Наско Сираков каза истината и много хора изпитаха болката отляво.
Коментари Харесай

Защо се сърдите на Наско? Викайте Кокала, че става страшно!

Наско Сираков сподели истината и доста хора изпитаха болката отляво. И дадоха отговор с нападки. Към големина, която в никакъв случай не могат да доближат. Която не познават.

Левски не игра никакъв футбол против Берое!

С две положения за цялостен мач се мисли за купа, само че единствено такава на България. Никаква Европа не заслужава този Левски. Защо им е притрябвало на почитателите да гледат сходен тим против която и да било европейска мощ?

Левски, в настоящия му вид, не може да стъпи на нокътя на дребния пръст на оня при по този начин обсъжданите и подложени на критика от група " сини " " последователи " Наско и Мъри. Вероятно това са същите тези почитатели, които мятаха топките от сняг по терена против Берое, просейки поредна солидна санкция, а за какво не и освен това на клуба.

Негативни мнения против изявлението на Сираков, от страна на невръстни ентусиасти, които не го помнят нито като футболист, нито като управленец, по всяка възможност въздействат на някогашния именит национал като приливът на Малдивите в краката на Николета и Николай... Гъделичкащо, дразнещо, само че в това време едвам доловимо.

Да упрекваш една жива легенда, че не желае да бъде част от ръководството на сегашния Левски е все едно да намерено да признаеш, че не разбираш разпоредбите на играта. А белким някой от въпросните критици желае да бъде на сходна позиция? Нима не схванаха какво тъкмо им сподели Асен на изпроводяк? Нима към момента остават сюрпризирани от следващия слаб резултат на тима? От следващото безлично показване? От следващия " нулев " домашен мач? Наистина ли?

Е, това е най-лошото! Че стопираха да се изненадват " сините " почитатели от неналичието на жанр, визия, страст и изобщо пулс в играта на отбора. В това му състояние, да желае да финишира под номер едно в класирането е все едно националният ни тим да пожелае международния връх - на доктрина не е невероятно, само че практиката приказва друго.

Оставете Наско на мира! Достатъчно отрицателни страсти му се събраха в последно време. Не е отговорен той за това, че споделя истината. Вместо да се занимавате с него, грабвайте телефоните и привикайте Кокала! Къде на смешка, къде не... Че след някоя и друга година цяло потомство " сини " няма да знае що е това купа и има ли тя почва на " Герена ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР