Наско Сираков е започнал нова офанзива по изнамирането на нов

...
Наско Сираков е започнал нова офанзива по изнамирането на нов
Коментари Харесай

Наско Сираков се среща и с тайнствен богаташ в Дубай

Наско Сираков е почнал нова атака по изнамирането на нов притежател на Левски, оповестява БЛИЦ. Легендата на българския футбол си давал доста добре сметка, че помощта на почитателите е голяма, само че по този начин клубът няма да може да просъществува години напред. За да се стабилизира напълно Левски, били нужни много повече пари.

В тази връзка Сираков възнамерява пътешестване до Дубай, където ще се срещне с Васил Божков. За въпросната му аудиенция се заприказва още през зимата от Даниел Боримиров.

Визитата на Наско при предприемача е ясна, напомня „ Тема Спорт “. Сираков се надява Божков да се откаже документално от милионите, които Левски му дължи. Негови компании имат да получават 6 милиона лв.. Също по този начин негови компании са изкупили дълга за построяването на бранш " А ", който бе бухнал до 20 милиона лв..

" Факт е, че съм най-големия заемодател на Левски. Никога няма да желая даденото назад. И постоянно ще оказвам помощ с каквото мога ", сподели Божков.

Има обаче и друга причина за планирането пътешестване на Сираков. На място той ще се срещне с локален паралия, с цел да му предложи изкупуването на част от акциите на Левски.

„ Подготвя се някаква договорка, в която са забъркани Божков, Сираков и въпросният тайнствен арабски милиардер. Какво ще се получи – към този момент никой не знае. Наско и всички в Левски обаче изрично ще отхвърлят, до момента в който няма изясненост. На тях още им пари от случая с Джоузеф Диксън – нали си спомняте. Там сякаш всичко беше несъмнено, а най-после се оказа, че този пич дори и не кара Москвич, както се споделя “, прибавиха източници на медията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР