Наско Сираков е провел спешен разговор с кандидат-купувачите на Левски

...
Наско Сираков е провел спешен разговор с кандидат-купувачите на Левски
Коментари Харесай

Нови разговори между Наско Сираков и “Спорт Рипъблик”

Наско Сираков е провел незабавен диалог с кандидат-купувачите на Левски от “Спорт Рипъблик ”, предава “Тема Спорт ”. Мажоритарният притежател на “сините ” е бил потърсен по телефона през нощта и на другия ден е провел дълга среща с представители на компанията. Случката е станала при започване на седмицата, само че към момента няма съответна информация какво тъкмо са разискали двете страни.
 Наско Сираков: Не можем да кажем, че сигурно Левски ще има нов притежател Наско Сираков: Не можем да кажем, че сигурно Левски ще има нов притежател
До скоро се смяташе, че договорката по промяната на собствеността на Левски ще бъде финализирана през февруари, само че последната изтекла информация показва, че от “Спорт рипъблик ” няма да подхващат дефинитивни дейности до предварителните парламентарни избори на 2 април.

От “Георги Аспарухов ” не престават да имат големи отговорности и се чака клуба да стигне до съглашения с Национална агенция за приходите. Само към въпросната организация “сините ” са натрупали грамаден дълг от 11 милиона лв., само че от управлението на Левски са планували скорошно заплащане на 5 милиона. Те ще отидат за заплащане на главницата, насъбрана от притежателите след Тодор Батков.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР