Наско Сираков е предприел интересен ход, който да позволи на

...
Наско Сираков е предприел интересен ход, който да позволи на
Коментари Харесай

Наско Сираков джироса акции на сини фенове

Наско Сираков е подхванал забавен ход, който да разреши на Левски да се снабди с нови акционери. Това е станало ясно след срещата му с почитатели на " сините " в Пазарджик в четвъртък. 

Както е известно, от клуба не могат да пуснат нови скъпи бумаги на пазара, а единствено да оферират за свободна продажба такива, благосъстоятелност на досегашни акционери. Затова искащите да се включат в идната акция, започваща след Общото заседание на 6 април, би трябвало да си набират най-малко една акция. 
 Сираков: През есента ще ни се наложи да създадем втора акция за отговорностите към Национална агенция за приходите Сираков: През есента ще ни се наложи да създадем втора акция за отговорностите към Национална агенция за приходите
На " Герена " възнамеряват да пуснат в обращение 10% от 30-те, които Наско Сираков беше заречен да даде на Тити Папазов. Впоследствие това не се случи. 
 Тити Папазов поддържа Наско Сираков, превежда 7600 лв. по сметката на Тити Папазов поддържа Наско Сираков, превежда 7600 лв. по сметката на " сините " в Национална агенция за приходите
Сега Сираков улеснява претендентите да си купят акции, като им джиросва скъпи бумаги на клуба, които са се водили на името на щерка му Виолета, написа " Марица ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР