Наско Сираков дари 60 000 лв. на Левски. Собственикът на

...
Наско Сираков дари 60 000 лв. на Левски. Собственикът на
Коментари Харесай

Сираков дари 60 000 лв. на Левски

Наско Сираков подари 60 000 лева на Левски. Собственикът на закъсалия клуб разгласи желанията си точно на 60-годишния си празник през вчерашния ден. Така легендата на " сините " счита, че би трябвало да се отпразнува този празник. Жестът е следващ от Сираков, откакто през октомври 2021 година беше обявено, че Наско е дал 250 000 лева заем на Левски. За връщане още нищо не е говорено.
" Това ще осмисли юбилея ми и направената равносметка. Този подарък към клуба ми, който към момента е в тежко финансово състояние, ще ме направи същински благополучен.
Получих най-големия си подарък от ориста - това да съм отпред на Левски в най-тежкия миг от съществуването му и да давам всеки ден цялата си обич и сила за спасяването и просперитета му. Левски е безконечен.
Преди 2 година заложих името си, което бях градил години. Кой ли не ми сподели, че това е безспорен риск и обречена идея. Напълно осъзнавах в какво положение поемах обичания си клуб. Но това не ме уплаши, колкото и да беше ужасно. Спасяването на моя втори дом усещах като житейската си задача.
Щастлив съм, че последните месеци с помощта на Мъри Стоилов тимът се изправи и се върна в играта. Дълбоко правя оценка и безпределно благодаря, че в тези сложни времена, в които живеем, почитателите са до нас и отделят от персоналните си средства, с цел да спасят нашия обичан тим ", разгласи Сираков.
Той получи редица поздравления през вчерашния ден. Едно от тях беше от президента Румен Радев. Държавният глава изпрати приветствен адрес до голмайстор №1 в историята на " сините ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР