Наско Сираков беше гост в предаването Ники Кънчев Шоу в

...
Наско Сираков беше гост в предаването Ники Кънчев Шоу в
Коментари Харесай

Наско Сираков: Лудогорец играят най-добрият футбол, червената общност е обединена, с изключение на около 200 човека

Наско Сираков беше посетител в предаването " Ники Кънчев Шоу " в ефира на Дарик радио. Той приказва по разнородни тематики, като засегна националния отбор, както и Лудогорец, ЦСКА-София и Левски.

" Когато играта в Левски не върви, първото име, което идва на напред във времето е Наско Сираков, само че това не е по този начин ", съобщи Сираков във връзка спрягането му за завръщане в Левски.

" Виждането ми, разбирането ми, по какъв начин би трябвало да бъде направено, когато съм бил началник, мога да мина и през трупове, единствено да го направя ", разяснява той напускането си на Изпълкома на БФС.

" Лудогорец е финансово добре гарантиран, феноменална организация, страхотна база, играят най-хубавият футбол в България, минус е, че нямат представител в националния тим. Това е наслаждение на притежателите на Лудогорец, само че не виждам принос за нашия футбол ", съобщи Сираков за водача в шампионата и първенец на страната Лудогорец.

" ЦСКА сега са на гребена на вълната, те са в битката за купата, най-малко до на следващия ден вечер, имат възможностите си, демонстрираха го и в предходния дуел, когато победиха с 10 души, в играта са. Предстоят им тържества, чета, алената общественост е обединена, като се изключи към 200 индивида ", сподели легендата на Левски във връзка " аления " отбор. "

Левски е на другия полюс, синята общественост е обезверена, в това число и аз, тимът не играе, играта не върви, вършат се неточности в продължение на 10 години, Спас Русев, методът му на работа бил друг от този на Наско и Мъри. Зная печелившия метод на работа, на почитателите им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце " " Левски и ЦСКА са като скачени съдове, това са двата коня, хубаво е да има и тимове като Лудогорец, Ботев, Берое да не ги изреждам другите ", добави още той.

" Не ми беше толкоз мъчно да стана първенец със Славия. В Славия залагат оптимално на млади футболисти, това персонално на мен ми харесва, има нещо друго, което не ми харесва, не желаят или не могат да задържат тези футболисти 4-5 години, с цел да ги развият ", сподели още Сираков. По мотив националния отбор, той показа, че с всички свои съотборници от именития отбор в Съединени американски щати 94 поддържа отлични връзки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР