Наситени откъм събития са и тазгодишните панаирни дни в Оряхово. В

...
Наситени откъм събития са и тазгодишните панаирни дни в Оряхово.
В
Коментари Харесай

Ивана и оркестър Канарите се качват на сцената на панаира в Оряхово, вижте цялата програма

Наситени откъм събития са и тазгодишните панаирни дни в Оряхово.
В петък в 9 часа ще има света литургия в локалния храм „ Успение Богородично “. Ще бъде осветлен и раздаден курбан, който за поредна година е обезпечен от Бойко Цветанов.
На тържествено съвещание ще бъдат оповестени и наградени новите почетни жители на Оряхово. Изложба на остаряла телефонна техника ще бъде открита в Исторически музей-Оряхово в петъчната вечер. Дефилир на Духови оркестри, емблема за Оряхово ще огласи улиците.
Оркестър „ Канарите “ ще се погрижи за настроението на жителите и гостите в празничната вечер. След това ще има и Нептунова вечер с Шкумбата и Алфредо Торес на градския плаж. Те дават обещание доста смях и бурни танци.
В събота кака Лара ще забавлява най-малките в парк „ Щурците “. Детски пленер и дефилир на Духови оркестри са планувани за вечерта. От 21 часа пък на сцената ще се качи певицата Ивана.
Неделната вечер ще е отдадена на Балканската музика. В нея ще се включат локални самодейци, а специфични посетители ще са ансамбли от Сърбия и Румъния.
„ Каня всички поданици и посетители да се включат в Панаирните дни на Оряхово. Пожелавам на хората здраве и да се връщат колкото се може повече към обичайните полезности, които започнахме да забравяме в днешно време. Нека почитаме своите близки, да се сещаме по-често за тях и всички да тачим и да се връщаме в родния край “, сподели кметът Росен Добрев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР