Насилствен главорез, който разби жена си в лицето с пинта

...
Насилствен главорез, който разби жена си в лицето с пинта
Коментари Харесай

Съпругът, който счупи стъкло в лицето на жена си, беше вкаран в затвора, след като съдът изслуша непристойно разобличаване

Насилствен палач, който разруши жена си в лицето с пинта чаша, беше вкаран в пандиза, откакто съд разбра, че той също се е изложил на жена в хотел.

Гнусният Питър Бриоди атакува дамата, нанасяйки ужасяващи пострадвания по лицето, откакто се изправи против него поради спекулация. 44-годишният мъж щеше да излезе на независимост от съда, в случай че съдията не беше схванал, че той също е изложил пениса си пред жена в хотел, почуквайки на вратата й, до момента в който дебнеше постройката полугол.

Кардиф Кралският съд изслуша Брайоди от Бари, Южен Уелс, който почнал да злоупотребява словесно и се въоръжил със стъкло, което го счупило в лицето на дамата на 2 юни предходната година. Нападението я остави щедро кървене от окото й, което я накара да падне обратно и да нарани ръката си.

Бащата на две деца е бил чут да приказва с друга жена по телефона по това време, оповестява Wales Online, когато той се нахвърли. По-късно жертвата сподели пред съда, че в този момент е ужасена от връщането на Брайоди в дома й. Бриоди би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР