Насилник казал на бившата си съпруга, че има само 15

...
Насилник казал на бившата си съпруга, че има само 15
Коментари Харесай

Насилникът казал на бившата си съпруга „имаш 15 минути да напуснеш тази къща или си мъртъв“

Насилник споделил на някогашната си брачна половинка, че има единствено 15 минути да напусне къщата или ще бъде „ мъртва “ “.

Бърнард Торнтън, 56-годишен от Абърдеър, Уелс, е тормозил жертвата сред 2 август и 30 септември предходната година в хода на седем обособени случая. При произнасянето на присъдата в кралския съд на Мертир Тидфил в петък се откри, че държанието на подсъдимия демонстрира признаци на „ токсична неустрашимост “ и „ полезности на женомразство “.

След края на връзката жертвата записа по какъв начин Торнтън насилва. Той беше чут да споделя, че тя има „ 15 минути да напусне тази къща или си мъртъв “. Той също по този начин назова жертвата 37 пъти „ к*** “. Съдът чу по какъв начин жертвата по-късно е последвана от Торнтън, до момента в който разхождала кучето, макар че му споделила да се маха.

Други случаи на корист бяха излъчени в съда, в това число времето, когато Торнтън се обади на ответника 58 пъти в границите на 10 часа. Обажданията са направени в дома й и на работното й място, салон, който тя има. Опитът за изкл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР