Насилието по улиците в Швеция е толкова тежко, че процентът

...
Насилието по улиците в Швеция е толкова тежко, че процентът
Коментари Харесай

Гангстерски войни: Расте броят на непълнолетните престъпници в Швеция

Насилието по улиците в Швеция е толкоз тежко, че процентът на убийствата, свързани с гангстерски войни, е един от най-високите в Европа.

Журналисти разговаряха с млад мъж, който е почнал като наркодилър, а в този момент прави и други закононарушения, рекламирани в криптирани системи за известия.
Взривяването на врата в Малмьо коства 3000 евро. Убийството – 80 000 евро. В Стокхолм е 50 000 евро. В Малмьо е по-скъпо, тъй като има по-важни хора и по-голям риск от възмездие. Никога не съм убивал, само че съм наранявал доста хора...
член на тайфа

Престъпниците се обръщат към малолетни за поръчкови убийства, защото те биха получили по-леки присъди спрямо възрастните.
Вербуват се деца, тъй като на тяхната възраст те нямат ясно схващане кое е вярно и кое не. Лесно е да бъдат манипулирани, да вземем за пример като им купиш дреха. Те мислят, че си добър с тях. Казват си: за какво да не станем другари? Така се стартира, а след това следва серпантина.
член на тайфа

Ескалиращото гангстерско принуждение се подхранва от трафика на оръжия и опиати, който е наводнил огромните пристанища в Швеция.

От 2013 г броят на съдбовните престрелки в страната се е нараснал повече от два пъти, демонстрира статистиката.

Голяма част от насилието е в по-големите градове, само че последователно се популяризира и в по-малките.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР