„Насилието не е приемливо, когато се налага от когото и

...
„Насилието не е приемливо, когато се налага от когото и
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: БСП е против санкциите, те са във вреда на България

„ Насилието не е задоволително, когато се постанова от който и да било. Но Българска социалистическа партия е срещу глобите, тъй като те постоянно са двупосочни. България има доста по-голяма взаимозависимост на импорт от енергийни запаси от Русия, в сравнение с приблизително за Европейския съюз. " Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия Румен Гечев в ефира на Нова нюз и добави, че българската страна ще заплаща цената на глобите по-късно.

По мотив на Националния съвет, който Българска социалистическа партия ще организира, Гечев уточни, че на пленума ще бъде разисквана обстановката с Украйна и левицата ще излязе с позиция. „ Нашата позиция е да кажем не на глобите, защото те са неработещи и са във щета на България и са печеливши за някои богати страни ", предвижда той.

Във връзка със глобите депутатът от левицата добави, че предстоят договаряния с Газпром напролет и българското държавно управление би трябвало доста да внимава с понятията, с които борави „ Това, което се получава, е вследствие на сбърканата политика и от двете страни на завесата - сред Изтока и Запада и ние би трябвало да плащаме цената ", сподели националният представител по отношение на инфлация в цената на газа.

По тематиката за бюджета Румен Гечев беше безапелационен, че България прави това, което и другите страни-членки на Европейския съюз и от позиция на фискалните благоприятни условия страната ни се намира в удобна позиция. Той добави, че не вижда заплаха в размера на външния дълг на България.

По думите му нямаме опция да организираме антиинфлационна политика, която да компенсира европейските фактори.

В умозаключение Гечев уточни, че нямаме интерес от наказания, които да ударят Европейския съюз и България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР