Насилието на Русия срещу украинските военнопленници продължава. В социалните мрежи

...
Насилието на Русия срещу украинските военнопленници продължава. В социалните мрежи
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Военнопленникът без глава - новият руски шедьовър

Насилието на Русия против украинските военнопленници продължава. В обществените мрежи се появи фотография на глава на украински военнопленник, която бе забита на железен кол. 

Русия дава на бойците си термобарични оръжия, които са със противоречива популярност, защото са доста по-опустошителни от стандартните експлозиви с сходни размери и имат извънредно влияние върху всеки, попаднал в радиуса на гърмежа им.

ГЕРБ-СДС би трябвало да се коалира с ПП-ДБ, с цел да има държавно управление и да се одобри бюджет. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той смъмри депутатите си, че се мръщят на предложенията му за коалиция.

Министерство на вътрешните работи работи, с цел да откри любопитната концентрация на преференциален избор за новоизбраната депутатка от ГЕРБ Славена Точева. Въпреки че прокуратурата не е видяла никакви нередности в нейните рекордни 10 159 индивидуални гласа в МИР Варна, идващи в огромната си част от селата, а съдът е отказал потребление на специфични разследващи средства (СРС).

Как може да бъде спряна войната в Украйна? Германското издание " Берлинер Цайтунг " реши да попита известният изкуствен интелект ChatGPT този въпрос по няколко разнообразни метода. Получените отговори пък доста развълнуваха съветските медии, които бързо препечатаха информацията, в това число съветската държавна организация РИА Новости.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР