Насилието между деца се превърна в ежедневие. Често ви разказва

...
Насилието между деца се превърна в ежедневие. Често ви разказва
Коментари Харесай

Отново агресия сред деца в Русе, раздават се ритници и юмруци СНИМКИ 18+

Насилието сред деца се трансформира в всекидневие. Често ви споделя за потресаващи случаи сред лица под 18 години, които със или без причина демонстрират експанзия към други. Често това държание остава безнаказано. Видеа с принуждение са оповестени в русенска група, в обществената мрежа Фейсбук. Не е ясно по кое време са снимани клиповете и какви са точните местоположения, на които са осъществени потресаващите дейности.

При един от случаите се вижда по какъв начин две девойки се борят на земята, удрят се и юмруци в лицето. От екзалтираната аудитория се чуват думите „ почвай да душиш, да душиш “, „ удряй я “… „ Имах срязан нерв, тя ми захапа нерва на ръката, “ крещи незабавно след багра едно от девойките.

В различен случай момиче сплита на плитка косата на своя връстничка, след което внезапно я дърпа. Чува се глас – „ в този момент ще ѝ ги оправи и отново ще ѝ ги скапе “.

На друго видео две девойки са снимани да танцуват, внезапно обаче, едното поваля другото на земята и стартира да го удря с юмруци в лицето.

Пререкание сред група младежи демонстрира пердах сред момче и момиче. Девойката рита с крайник момчето в слабините, след което той я блъска към стъклена витрина.

При последваща демонстрация малко момче е накарано да коленичи пред момиче. Тя го рита с коляно в региона на слънчевия сплит. Удар по лицето получава и от момче от компанията. „ Клякай, ай извинявай се, “ чува се от записа.

Жената, разгласила грозното държание на децата, прикани: „ Скъпи родители, вижте си децата! “

Това провокира полемика. Русенци означиха кои са главните аргументи, които водят до експанзията – фамилна среда, учебно заведение, обграждане.

„ Каквито са родителите, такива са и потомците им. “

„ Тези, които гледат безучастно и най-много снимащите, би трябвало да знаят, че не са по-малко отговорни в такива обстановки. “

„ Тотална деградация! “



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР