Насилието, което се случва в управляваните от Демократичната партия градове

...
Насилието, което се случва в управляваните от Демократичната партия градове
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Насилието може да бъде спряно със сила

Насилието, което се случва в ръководените от Демократичната партия градове в Съединени американски щати, може да се спре с потреблението на мощ. Това написа американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския от своя профил в обществената мрежа Туитър.

,,Единственият метод да се спре насилието в градовете с високи равнища на престъпност, ръководени от демократите – това е силата'', написа президентът.

The only way you will stop the violence in the high crime Democrat run cities is through strength!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Американският президент за следващ път разкритикува кмета на Портланд Тед Уилър, наричайки го „ безразсъден, леворадикален, бездействащ демократ, който просто следи гибелта и разрушението на своя град “.

Жителите на Портланд, както и всички други градове в нашата велика страна, заслужават правда. Леворадикалните бездействащи демократи, които ръководят Портланд, не могат да създадат това, се споделя в известието на Тръмп.

Масовите митинги и вълнения в Съединени американски щати започнаха след гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд, погубен след опозиция за арест в Минеаполис, Минесота. Вследствие виновните за гибелта му бяха уволнени. В редица градове, в това число Вашингтон и Ню Йорк, бе въведен вечерен час.

Най-мащабните акции се организираха в Портланд. Полицията в града осведоми, че по време на съботните митинги е умрял един човек. Според локални медии през нощта в неделя е имало конфликти сред стачкуващи, подкрепящи придвижването Black Lives Matter (Черните животи са значими) и последователи на президента Тръмп. Десет души са били арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР