Насилие в детска градина в Свиленград. Директорката на забавачката е

...
Насилие в детска градина в Свиленград. Директорката на забавачката е
Коментари Харесай

Родител нападна директорка на градина, в болница е

Насилие в детска градина в Свиленград. Директорката на забавачката е в болница със строшен таз след конфликт с родител. Бащата Красимир Вучков пък твърди, че детето му е удряно. Той е с повдигнато обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета. Ако бъде приет за отговорен го грози отнемане то независимост от 2 до 10 години, изясни наблюдаващият прокурор Стоянова.

Обяснението за случая на Красимир Вучков е, че дамата паднала сама. „ Аз бях клекнал на равнището на детето си, тя се опита да затвори вратата през крайници ми. Дърпайки вратата назад, виждам, че тя полита и пада. Чух, че споделя: „ Ей това ти е най-голямата неточност ”, споделя родителят. Той има подозрение, че счупването не е действително, тъй като видял, че дамата се изправила.

Община Свиленград е назначила комисия, която да ревизира имало ли е принуждение над детето в ДГ „ Радост ”. Според кмета Анастас Карчев комисията не е открила нередности. Той добави, че директорката се възвръща, само че към момента се намира в болница „ Пирогов ”.

Златка Иванова работи в детската градина и е станала очевидец на конфликта. По думите й, откакто детето не участвало в градината в продължение на 15 дни, бащата пристигнал и питал кой е инжектирал детето му. Директорката се пробвала да изясни, че сходни операции се правят единствено от персоналните лекари на децата, а той нанесъл удар с лявата ръка върху дясната страна на лицето на директорката Хърсева, твърди още Иванова. В разследване на удара, дамата счупила тазобедрената си става.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР