НАШВИЛ, Тенеси (AP) — В продължение на десетилетия само трима

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — В продължение на десетилетия само трима
Коментари Харесай

Прогресивните кандидати все повече споделят собствените си истории за аборти след смъртта на Роу

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — В продължение на десетилетия единствено трима души са знаели, че Глория Джонсън е направила аборт.

Но година гледането на дами и лекари, агонизиращи под строгата възбрана на абортите в Тенеси, провокира пожар в дългогодишния демократ. Тя гледаше с смут по какъв начин нейните сътрудници републиканци в Общото заседание отхвърлиха опасенията, че законът вреди на дамите. Много депутати от Републиканската партия твърдяха, че единствено в редки случаи е нужен аборт, с цел да се избави живот.

Така че, без да уведоми авансово своя законодателен екип или семейство, тогава 60-годишната представителка на щата се изправи пред републиканец -контролиран панел от Камарата през март 2023 година и свидетелства за аборта, който е направила на 21 години. Тя е взела решение да направи аборт, сподели тя, като преди малко омъжена студентка, откакто е била диагностицирана с аневризма на аортата. Това евентуално щеше да я убие, в случай че не направи нищо, само че можеше да навреди на бебето, в случай че Джонсън получи необход...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР