НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Тенеси ще се присъедини към редиците

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Тенеси ще се присъедини към редиците
Коментари Харесай

Училищата в Тенеси ще трябва да извеждат транссексуални ученици на родители съгласно законопроекта, адресиран до губернатора

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Тенеси ще се причисли към редиците на щатите, в които чиновниците в държавните учебни заведения би трябвало да извеждат транссексуални възпитаници на родителите им според законопроект напредва в законодателния орган с републиканско болшинство.

Законодателите от GOP дадоха съвсем окончателното приемане на законопроекта в понеделник, поставяйки Тенеси единствено на няколко трудности от присъединението към щати като Алабама, Аризона, Арканзас, Айдахо, Индиана и Северна Каролина с сходни закони. Вирджиния има такива насоки и за учебните настоятелства. Законопроектът се връща за ново гласоподаване в Сената, който към този момент беше приел негова версия, преди да може да отиде на бюрото на губернатора Бил Лий за неговия автограф.

Прогресът на законопроекта идва откакто републиканските законодатели от Тенеси откри щата като един от най-нетърпеливите да одобряват политики, ориентирани към LGBTQ+ общността, до момента в който републиканците преследват законодателство в цялата страна.

По време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР