НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Съдийски състав блокира нов закон на

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Съдийски състав блокира нов закон на
Коментари Харесай

Съдиите временно блокират закона на Тенеси, позволяващ на щата да избира 6 от 13 в местния борд на професионалните спортни съоръжения

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Съдийски състав блокира нов закон на Тенеси, който ще преконфигурира групата, контролираща професионалните спортни уреди в Нешвил, като разреши на държавните водачи да изберат шестима от 13-те членове на борда.

Късно предходната седмица трима съдии се съгласиха, че законът, ориентиран към Спортния орган на Нешвил, евентуално нарушава отбраната на вътрешните правила в конституцията на щата, като отделя Нешвил и се проваля да се изисква утвърждение от локалните гласоподаватели или две трети от съвета на метрото. Временната възбрана блокира закона, до момента в който делото на града продължава в съда. Законът щеше да влезе в действие на 1 януари.

Решението бележи четвърто правосъдно решение против щата в по-широката правна борба за закони, признати от републиканските законодатели тази година, които размиват контрола на демократическия Нашвил, вариращ от контрол на интернационалното летище, до размера на комбинирания съвет на метрото град-окръг.

Създаден от градските управляващи според ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР