НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Първият път, когато семейства се върнаха

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Първият път, когато семейства се върнаха
Коментари Харесай

Веднъж училището Covenant в Нешвил беше помрачено от стрелба. Сега е озарено от дъги.

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Първият път, когато фамилии се върнаха в The Covenant School в Нешвил след пукотевица предходната година, при която бяха убити шестима души, те се събираха в параклиса, когато някой видя дъга извън.

Групата се втурна, с цел да откри двойна дъга в ясното синьо небе, без да се вижда облак или капка дъжд, сподели Кристи Фостър, шеф по връзките на Covenant. Тя стартира да се разплаква във вторник, когато си спомни момента, до момента в който показваше на кореспонденти преди малко приключения ремонт на частното учебно заведение, което към момента се възстановяваше от нападението.

„ Да видиш всички деца, които се състезават на открито и играят под тези дъги - беше толкоз доста вяра, толкоз доста наслада, толкоз доста Бог споделяше: „ Имам те. Хванах те. Не сте сами “, сподели Фостър.

Дъгите, древен знак на вярата, наподобява продължаваха да се появяват в небето по-късно. Единият се появи в църквата на Христос в Брентууд Хилс – краткотрайният дом на учебното заведение за една година – и отнов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР