НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Канадското фолк-поп трио Wild Rivers носи

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Канадското фолк-поп трио Wild Rivers носи
Коментари Харесай

Музикален преглед: Елегантните хармонии на канадското трио Wild Rivers се извисяват в новия албум „Never Better“

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Канадското фолк-поп трио Wild Rivers носи името на новия си албум от откриването откъслек, „ Никога по-добре “, само че подразбиращото се изказване е най-малкото противоречиво. Последният цялостен албум на групата, „ Sidelines “, се появи през 2022 година като шедьовър без прескачане, съчетаващ запаметяващи се, истински куки с раздразнителни текстове, които направиха издигането на групата до първокачествен статус да наподобява неизбежно.

Този албум, плануван за стартиране на 26 юли, не поддържа тези височини през целия път, само че това е висока летва. Той в действителност съдържа задоволително от тайния сос на групата, трогателните текстове и елегантните хармонии на артистите Khalid Yassein и Devan Glover, с цел да се квалифицира като почтено продължение.

Разбира се, в никакъв случай не е мъдро за една група да продължава да прави едни и същи неща още веднъж и Wild Rivers не са правили това. Триото, чийто трети член е Андрю Оливър, постоянно е работило на разлома сред фолк-американа и поп. “Never Better ” евентуално...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР