НАШВИЛ, Тенеси (AP) – Близо година след стрелбата в християнско

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) – Близо година след стрелбата в християнско
Коментари Харесай

Година след смъртоносната стрелба в Нешвил християнското училище разчита на вярата – и осиновените кучета

НАШВИЛ, Тенеси (AP) – Близо година след стрелбата в християнско начално учебно заведение в Нешвил, при която починаха трима възрастни и трима мъртви деца, учениците и техните фамилии са основали тесни връзки от споделеното страдалчество. Те също са осиновили доста кучета.

Сред осиновителите е Матю Съливан, който в този момент се грижи за родезийски риджбек на име Ханк. Той е свещеникът в Covenant School, което претърпя прекомерно постоянно срещана покруса на 27 март 2023 година, когато някогашен възпитаник стреля през външните порти и продължи. Съливан няма право да приказва за случилото се вътре в постройката оня ден, само че той го споделя, а дните, които последваха, по този начин или другояче са размазани.

Някои неща обаче се открояват. Той си спомня по какъв начин вървеше на безвредно място с учениците в жива верига и един от тях попита: „ Къде е Евелин? “ Той си спомня злокобното възприятие, което изпита, когато разбра, че шефът на учебното заведение Катрин Кунс не дава отговор на текстовата нишка сред учителите. Той си спомня безкрайното очакване в бли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР