Нашумялият сайт Football Leaks продължава със скандалните разкрития от европейския

...
Нашумялият сайт Football Leaks продължава със скандалните разкрития от европейския
Коментари Харесай

Разкриха, че Гуардиола подписал тайно със „Сити“

Нашумялият уебсайт Football Leaks продължава със скандалните разкрития от европейския футбол. След като порталът разгласи, че колосите готвят бягство от Шампионска лига и основаването на Суперлига, а и любопитни обстоятелства към съмнителните многомилионни прехвърляния на ПСЖ и „ Манчестър Сити “, в този момент медията писа за загадка договорка сред „ жителите “ и Пеп Гуардиола. Двете страни се разбрали за контракт по времето, когато испанецът бе отпред на „ Байерн “. По съмнителното е, че съгласно обявата, контрактът е бил финализиран на 10-ти октомври 2015 година, а част от съглашението било да не се дава публичност на договорката. Самият Гуардиала по това време е имал настоящ контракт с баварците за още 8 месеца, което е можело да сътвори предпоставки за правосъден иск на немския първенец, както към „ жителите “, по този начин и към експерта.
Тези разкрития обаче не стреснаха испанеца, а неговият отбор продъли по график в Шампионската лига. „ Сити “ разгроми с 6:0 „ Шахтьор “ и към този момент мисли за 1/8-финалите. Успехът обаче бе засенчен от симулация на Рахим Стърлинг, довела до дузпа за домакините.
„ Опитах се да играя с топката, само че в идващия миг се озовах на тревата – изясни конфузната обстановка Стърлинг. – Не мисля, че имаше контакт, грешката е моя. Искам да се извиня на рефера и на „ Шахтьор “.
Самият Гуардиола също укори своя футболист: „ Още в първия миг знаех, че няма нарушаване. Рахим можеше да си признае, не обичаме да бележим от сходни обстановки. “
Въпреки тежкото проваляне обаче, „ Шахтьор “ остава с шансове за елиминациите, откакто в другия мач „ Лион “ и „ Хофенхайм “ направиха зрелищно 2:2.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР