Нашумелият по време на Мондиал 2018 Домагой Вида остава трансферна

...
Нашумелият по време на Мондиал 2018 Домагой Вида остава трансферна
Коментари Харесай

Бешикташ се изсмя и на втората оферта на Ливърпул за Вида

Нашумелият по време на Мондиал 2018 Домагой Вида остава трансферна цел на Ливърпул, само че мърсисайдци ще би трябвало да се бръкнат надълбоко, в случай че желаят да го привлекат. Популярният в Турция портал " Fanatik " написа, че управлението на Бешикташ е отхвърлило и втората оферта на " алените " за хърватския национал. Тя е била на стойност 20 млн. евро - с 2 млн. повече от първата. " Черните орли " обаче не са погледнали съществено на двете оферти. Твърди се, че Бешикташ няма да пусне Вида за по-малко от 35 млн.

29-годишният централен бранител играе в истанбулския гранд едвам от няколко месеца. Той подписа с Бешикташ като свободен сътрудник през зимата, след 5 сполучливи години с екипа на Динамо (Киев). Тогава президентът на Динамо Игор Суркис беше подготвен да го направи най-скъпоплатения състезател в историята на клуба, само че Вида избра да отиде в Бешикташ поради идните мачове против Байерн (Мюнхен) на осминафиналите в Шампионската лига.

Beikta'n 2. Bakan Ahmet Nur Çebi'den Domagoj Vida sözleri:

Beikta'n bir oyuncusunun finalde olmas bizi gururlandrd. Tabii ki de Vida'nn sat için elimiz de güçlendi. pic.twitter.com/Jq9OPDUgEa
— Fanatik (@fanatikcomtr) 13 юли 2018 година
Ако въпреки всичко се стигне до трансфер, Вида ще се събере в Ливърпул с Деян Ловрен, с който са централна двойка бранители и в националния тим.

На Мондиал 2018 Вида представянето на Вида е впечатляващо. Той даже вкара доста значим гол на четвъртфиналите против Русия, а след мача разгневи руснаците с клип, в който крещеше " Слава на Украйна ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР